• Mit javasol?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A kérdező kommentje: 56 éves vagyok, 3 éve göb lett a pajzsmirigybe. Nem szúrattam sosem. A vérképem jó, de ma bejött pluszba egy 9x 2. 6os valami. Háziorvos szerint, lehet ciszta, meszesedés. Anyumnak sulyosabb baja van már, félek leöröklöm. Nem iszom nem dohányzom.Ritmuszavar miatt gyógyszert szedek. Ülő munkát végzek. Érdemes használni értisztító bogyókat? https://kepkuldes.com/image/dxuEf https://kepkuldes.com/image/dxJI

        Dr. Rakk Erika válasza a pajzsmirigy UH témában

        Tisztelt Kérdező! Ezek a göbök jóindulatúnak tünnek, ezek szerint évente nézeti. Nem irta, hogy Édesanyjának milyen sziv- érrendszeri betegsége van. A leirás alapján a nyaki érben van egy szükületet nem okozó meszes plakk. Kérdés, milyen a koleszterin szintje? A lelet alapján koleszterinszint-csökkentő kezelés indokolt.


        Dr. Rakk Erika
        diabetológus, endokrinológus, belgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Rakk Erika

        Kérdés: 2019. január 16., 23:22; Megválaszolva: 2019. január 29., 22:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: