Pajzsmirigy túlműködés?

Jó napot Kívánok! Nemrég voltam vérvételen, ahol TSH-t FT-4-et anti-TPO-t Prolaktint valamint glülóz 0-120at vizsgáltak viszont én pár nappal előtte beszedtem egy eseményutáni tablettát (escapelle) . A kérdésem az lenne, hogy ezeknek a teszteknek az eredményét befolyásolja-e a tabletta, és milyen endokrinológia tesztet nem végezhetnek ilyenkor? Valamint körülbelül mennyi idő alatt ürül ki teljesen a szervezetemből?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Rakk Erika válasza esemény utáni tabletta témában

Kedves Kérdező!

A Prolactin és a glukózterhelés eredményét befolyásolhatja. További hormonvizsgálatokkal meg kell várni az első rendes menstruációt.

Dr. Rakk Erika
Dr. Rakk Erika diabetológus, endokrinológus, belgyógyász
Kérdés: 2015. február 23., 14:25; Megválaszolva: 2015. március 01., 19:53
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...
Magas prolactin szint
Pajzsmirigy aspirációs citológiai...