Szükséges -e esemény utáni tabletta?

Tisztelt Doktor Úr! Tavaly augusztus 21.-én kezdtem el újra fogamzásgátló tablettát szedni (Dienille), majd egy év elteltével, ez év augusztusában váltottam Cypromixre (régebben ezt szedtem). A tabletta szedés mindvégig folyamatos volt, nem hagytam ki szünetet a márkák között, csak az előző gyógyszerszünetet rövidítettem le. Szeptember 11.-én jött meg a vérzésem, az első levél Cypromix után, de sajnos nem vagyok benne biztos, hogy az utolsó szem tablettát szeptember 5.-én vagy 6.-án vettem-e be. Késő este szoktam, és mivel a gyógyszer betegtájékoztatója a megvonásos vérzést a 3.-4. napra írja valószínűbb, hogy hétfő este vettem be az utolsó szemet, mert szombaton reggel jött meg. Szünetet tartottam és most szeptember 14.-én kezdtem el ismét szedni a gyógyszert. Ma együtt voltam a párommal, már 3 szem gyógyszert beszedtem az új levélből. Szükséges -e esemény utáni tabletta, ha véletlenül 8 napos szünetet tartottam? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Egy kérdezője.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Petróczi István válasza esemény utáni tabletta témában

Tisztelt Hölgyem, 1 nap hosszabbítás nem lényeges, nem kell kiegészítő védekezés. Állítsa a mobilját csörgőre.

Nem lenne jobb a 3 havonta adandó szuri? Az én betegeim nagyon szeretik. Kényelmes, biztos.

Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat.

Üdvözlettel:

dr. Petróczi István

Kérdés: 2021. szeptember 17., 12:58; Megválaszolva: . .,
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Fogamzásgátló tabletta
Lehetek terhes?
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye