Lehetek terhes?

Tisztelt Doktornő! Az lenne a kérdésem fenn áll e a teherbeesés esélye ha a nemi aktus után 4 nappal Ellaone 120 órás tablettát vettem be,viszont 2 órán belül kihánytam.Petéréskor történt a baleset. Hatni fog a gyógyszer vagy későn vettem be?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Farkas Ágnes válasza esemény utáni tabletta témában

Kedves Hölgyem!

Az Elleone gyógyszert 5 napon belül kell az esemény után bevennie, így azt időben bevette. Viszont hiába vette be időben, ha utána hányás miatt nem szívódhatott fel rendesen, a hatása sem alakult ki. Így igen, sajnos teherbe is eshetett. Ha kimarad a vérzése, csinaljon terhességi tesztet.

Üdv. : Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2021. augusztus 03., 22:51; Megválaszolva: 2021. augusztus 11., 00:21
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Laborlelet kiértékelés
Meddőségi problémák
Gyermekvállalás
Babavárás lehetséges-e?
Összeférhetettlenség