Esemény utáni tabletta után védekezés nélküli együttlét

Lehetséges-e teherbeesni az esemény utáni tabletta bevétele után, (72 órás tabletta) ha utána védekezés nélkül történik az együttlét? Arra lennék kíváncsi, hogy mekkora a teherbeesés esélye a tabletta bevétele után ha valaki védekezés nélkül él nemi életet? A "megjelenő vérzés" alatt is, ami a tabletta bevétele után alakul ki, lehetővé teszi az utólagos teherbeesést az adott hónapban? Érdemes-e a tabletta utána próbálkozni az adott hónapban? Mennyire tolja ki az ovulációt a vérzés? Vagy csak a következő hónapban lesz esély a terherbeesésre? Vagy a tabletta teljesen felborítja a hormonháztartást? Lehetséges-e ez, ha az adott pár meggondolja magát és mégis úgy dönt, hogy szeretnének gyermeket vállalni és elhamarkodottan döntöttek, vagy éppen megijedtek,mikor a tablettát felíratták.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza esemény utáni tabletta témában

Kedves Kérdező! em valószínű, hogy az időben bevett tabletta ellenére teherbe lehet esni, de ez csak a jelen ciklusra szól! A következő vérzés utáni ciklus középidejében nyugodtan vállalhatja a teherbe esést. Remélem, így lesz!

Kérdés: 2021. február 11., 16:21; Megválaszolva: 2021. február 12., 16:29
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...