Miért nem férfiasodom? Hormon probléma?

Tisztelt Doktor Úr / Doktor Nő! 18 éves vagyok, és az a problémám, hogy a férfiasodásnak szinte a jelei se mutatkoznak rajtam. Mondták, hogy későn érő vagyok, de ennyire már nem hiszem. Szakállam nem nő, csak kis csomókban néhány szál. Körülöttem mindenki izmosodik, csak én nem, pedig rendesen eszek, és edzeni is szoktam. Egyedül a magasságom nő. Már 194 centi fölött vagyok, és csak kevéssel több, mint 60 kg. Hormonkezelés szükséges? Esetleg kezdjek szedni valami tömegnövelőt is? A választ előre is köszönöm! Tisztelettel: László

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a endokrinológia témában

Kedves László! Mielőtt a probléma okát kin nem vizsgálják, semmilyen kezelés sem javasolható, tömegnövelőt semmiképp se szedjen. Kérjen beutalót endokrinológiai szakrendelésre első lépésként.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. április 12., 11:13; Megválaszolva: 2012. április 13., 09:13
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
pajzsmirigy, thyroxine mellékhatás
Pajzsmirigy
Tsh ingadozik
Inzulinrezisztencia
Pajzsmirígy