Endokrin betegség?

Tisztelt Doktornő, 7 éve, szünet nélkül fennállnak a következők: - A memóriám eltűnt, szavakat nem találok, olvasni alig tudok, debilizálódok.(Többdiplomás, tanult ember vagyok..) - Homályos a látásom, szédülés, bizonytalanság érzés, furcsa váladék a szemeken. - Állandó száraz bőr, hajhullás, vizelési nehézség, hirtelen vizelési inger, éjszakai izzadás, éjszakai inkontinencia - Alacsony vércukor (terheléses 2, 88, éhgyomri 3, 8), alacsony pulzus (40-52), magas vérnyomás. - Aranyeresedés. - Szemnyomás, fejfájás, ortosztatikus hypotonia. - Szünet nélküli nagyon erős szorongás és idegesség. (Cirka 7 éve próbálják gyógyítani, kb 20 gyógyszert szedettek velem, teljesen eredménytelen az összes anxiolitikum és antidepresszáns). - Libidó eltűnt, merevedés szintén. Vizsgálatok: vérvétel, pszichiátria, EKG, holter, szívultrahang, nyaki MR, arckoponya MR, teljes koponya MR, urológia UH, colonoscopia, gasztroenterológia, hasi UH stb.. Mind negatív. Endokrin (reggeli) vérkép: Ca, Fosz, Alb, TSH, T3, T4, Prolaktin, Tesztoszteron, Kortizol, Atch határértéken belül. A kérdésem, hogy a vér vizsgálata minden kétség nélkül kizárja az endokrin betegségeket, vagy érdemes tovább kutatni ez irányban? Ha igen, akkor mégis merre? Semmilyen eddig szedett gyógyszer nem hatott, se vérnyomáscsökkentő, se egyéb. Bárminemű tanácsát örömmel fogadom; tekintettel szakértelmére és arra is; hogy teljesen el vagyok keseredve, hogy ennyi időt elvesz az életemből ez az egész ilyen fiatalon, és ráadásul senki nem segít, nem tudja, mégis mi ez. 7 éve egyedül élek, minden munkanap kihívás. Csoda, hogy egyáltalán odatalálok ezzel a memóriával. Köszönöm, üdvözlettel: M.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza a endokrinológia témában

Tisztelt kérdező! A hormonszintek arra az időpillanatra vonatkoznak amikor levették azokat. Ha ezek a vizsgálatok régen voltak, érdemes megismételni azokat. Debrecenben a Klinikán van egy ritka betegségek tanszéke, ahol pontosan az olyan bonyolult eseteket próbálják megoldani, mint az öné. Talán érdemes lenne felkeresnie.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2014. május 28., 11:44; Megválaszolva: 2014. június 03., 20:35
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Inzulinrezisztencia?
Pajzsmirigy probléma?
Mellérzénység
Vér eredmény értékelése