Máj vérkép

Pár hete beteg voltam. A gyogyszer szedés alatt folyékony hasmenésem volt. A gyógyszert /penicilint/ már kiszedtem de a széklet annyiba javult rikító narancs sárga lett és nem javul állandoan narancs sárga.Nincs olyan folyékony hasmenés nem is szilárd de narancs színű. A betegség előtt 2 nappal voltam vér vizsgálaton kiderült a májkép nagyon rossz.Elküldött ultrahangra de még nem volt időm elmenni. Szerinte el van zsírosodva a májam le kell fogynom mert a szervezetem nem bírja. Kérdésem. Lehet köze a máj képnek a narancs színű széklethez? Miért narancs sárga és miért lehet a hasmenés? Miota ezt tapasztalom elkezdtem a Sylimarin tableta és Acidophylus tabletta szedését.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza a májbetegség témában

Kedves Kérdező! A hasmenés összefügghet az antibiotikum szedésével, de lehet a májbetegség következménye is, az epefesték okozhatja a széklet színváltozását. Ne halogassa az UH-vizsgálatot!

Kérdés: 2011. július 05., 13:59; Megválaszolva: 2011. július 07., 07:52
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Vélemény kérés
sovány vagyok hizni szeretnék
Veres nyálka szellenteskor
Sörélesztő intolarencia
Műtét utáni hasmenés