Hirdetés
      • fenéktáji váladékozás, nyugtalanság, nap többszöri székletürítés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Szeretném megtudni mi lehet a bajom! már elég régóta! napi szinten 4-5ször járok wc-re nagy dolgot végezni, de amit tudni kell hogy előtte a fenéktájamon vmi váladék jelenik meg, a boxeralsomon veszem észre és olyan mintha izzadnék de ha minél jobban feszült vagyok vagy minél jobban kell wc-znem annáljobban látszik.miért lehet ez? (ha nem kell wc-re mennem is látszik).nyáron ez egyre jobban fokozodik a meleg miatt.szinte már rettegek ha nagyon meleg lesz! mi lehet ennek az oka? normális hogy ilyen gyakran járok wc-re? lehet ez aranyér betegség? vagy valami más? Félek elmondani bárkinek is de már úgy érzem nem húzhatom tovább. Amúgy a székletem normális, étvágyam is van a hasam néha picit görcsöl.meg szerintem sokat szellentek.ha elmegyek az orvoshoz mit mondjak? és mit kérjek háziorvosomtól? szeretném megtudni hogy mi a bajom! lehet ez emésztőrendszerei betegség? vagy idegei alapon történik:? válaszukat előre is köszönöm!

        Dr. Bánfalvy Péter válasza a végbélfájdalom témában

        Kedves Uram! Leginkább emésztőrendszeri gond lehet, bélgyulladásra gondolok először. Ezt gasztroenterológus tudja kiszűrni, ehhez kérjen beutalót a háziorvostól. Ha ott nincs gond, irány a proktológus. Üdv: dr. Bánfalvi Péter

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 20., 17:22; Megválaszolva: 2012. március 27., 09:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: