• Öklendezés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szakértő! A probléma a down-szindrómás rokonomnál jelentkezik. A nap bármely szakában öklendezés jön rá és nem tudjuk, hogy mi lehet az oka.Sajnos beszélni nem tud, így nem is tudjuk, hogy van-e mellé még más tünet is mint a hányinger vagy bármi más! Ön szerint mi lehet az oka?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a öklendezés témában

        Kedves Kérdező! vizsgálat nélkül nem tudom megmondani, hogy mi az oka. Javasolt lenne egy kivizsgálásra vinni a beteget. Az is kérdés, hogy az öklendezés mellett hányinger jelentkezik-e. Először egy rutin labor javasolt, illetve megfigyelni, hogy milyen szituációkban jelentkezik a probléma, ha ezek alapján nincs eredmény, gasztroenterológiai kivizsgálás szükséges.


        Kérdés: 2012. február 15., 10:36; Megválaszolva: 2012. február 16., 17:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: