• Elkeseredve

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Belgyógyász Doktornő! Ezt a levelet írtam Önnek, március 3-án, s ön belgyógyász és immunológus szakemberhez küldött engem. kérem, hogy a levelem elolvasása után ajánljon nekem egy olyan lehetőséget, helyet, ahol teljes körű, megbízható orvosi ellátásban részesülhetek. Legyen az bárhol, mert már nagyon el vagyok keseredve...Kedves Belgyógyász Doktornő! Decemberben kezdődött a betegségem. Nagyon fájt a torkom, rekedt voltam, fájt,ahogy köhögtem.Az orvos köptetőt adott antibiotikumot nem kaptam. Január elején már gyengének éreztem magam, de 12-e óta, erőm alig van. Azzal kezdődött, hogy nagyon gyenge lettem, de annyira, hogy még enni sem volt erőm napokat, inkább folyadékott ittam. Alig volt erőm még a WC-re is elmenni. Csak a pihenés volt semmi más.De ha mozogtam, akkor úgy éreztem fekve is elájulok. Mindenki mást mondott, a természetgyógyász szerint, a vírus ráment a szívizmomra, fekete dió, vitamin, nagyon sok pihenés. A belgyógyász szerint idegi kimerültség, a decemberben kezdődött betegség nem függ össze vele. A belgyógyász megvizsgált, azt mondta, idegi kimerültség, írt szívritmuszabályzót, de attól még rosszabbul lettem,s a 120-as vérnyomásom teljesen levitte. A gyógyszert elhagytuk, de azóta sem vagyok jól. Most március van, január óta annyit javultam, hogy néha tudok valamit főzni, ellátom magam, de többet kell pihennem ,mint amennyit fent vagyok. Munkám már nincs, nem vagyok, se feleség, se anya végtelenül el vagyok keseredve. A labor sem mutatott ki csak egy kis vas hiányt, de akkor mi a bajom. Sokszor olyan gyenge a lábam, a kezem, elszédülök, majd kiesik a szívem, csak pihenni, akkor megvagyok. Mit tegyek, hova menjek? Frontin 0.25, xyzal, controlac20 ezeket szedem. Az idegi kimerültség vezethet idáig?? Mit tegyek! A szívemnél még találtak szívbillentyű lazaságot is, ez is befolyásolhat.Kérem segítsen!!! Tisztelettel

        Dr. Rákóczi Éva válasza a belgyógyászat témában

        Tisztelt Hölgyem! Kérem, a szerkesztőségen keresztül vegye fel velem a személyes kapcsolatot, hogy a legjobb segítséget nyújthassam Önnek a nyilvánosságot kizárva. Tisztelettel kérem egyúttal, hogy a jelenleg elvégzett vizsgálati eredményeit juttassa el hozzám a szerkesztőségen keresztül mihamarabb. Köszönettel.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 16., 09:27; Megválaszolva: 2011. március 17., 07:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés