Elkeseredve

Kedves Belgyógyász Doktornő! Ezt a levelet írtam Önnek, március 3-án, s ön belgyógyász és immunológus szakemberhez küldött engem. kérem, hogy a levelem elolvasása után ajánljon nekem egy olyan lehetőséget, helyet, ahol teljes körű, megbízható orvosi ellátásban részesülhetek. Legyen az bárhol, mert már nagyon el vagyok keseredve...Kedves Belgyógyász Doktornő! Decemberben kezdődött a betegségem. Nagyon fájt a torkom, rekedt voltam, fájt, ahogy köhögtem. Az orvos köptetőt adott antibiotikumot nem kaptam. Január elején már gyengének éreztem magam, de 12-e óta, erőm alig van. Azzal kezdődött, hogy nagyon gyenge lettem, de annyira, hogy még enni sem volt erőm napokat, inkább folyadékott ittam. Alig volt erőm még a WC-re is elmenni. Csak a pihenés volt semmi más.De ha mozogtam, akkor úgy éreztem fekve is elájulok. Mindenki mást mondott, a természetgyógyász szerint, a vírus ráment a szívizmomra, fekete dió, vitamin, nagyon sok pihenés. A belgyógyász szerint idegi kimerültség, a decemberben kezdődött betegség nem függ össze vele. A belgyógyász megvizsgált, azt mondta, idegi kimerültség, írt szívritmuszabályzót, de attól még rosszabbul lettem, s a 120-as vérnyomásom teljesen levitte. A gyógyszert elhagytuk, de azóta sem vagyok jól. Most március van, január óta annyit javultam, hogy néha tudok valamit főzni, ellátom magam, de többet kell pihennem, mint amennyit fent vagyok. Munkám már nincs, nem vagyok, se feleség, se anya végtelenül el vagyok keseredve. A labor sem mutatott ki csak egy kis vas hiányt, de akkor mi a bajom. Sokszor olyan gyenge a lábam, a kezem, elszédülök, majd kiesik a szívem, csak pihenni, akkor megvagyok. Mit tegyek, hova menjek? Frontin 0.25, xyzal, controlac20 ezeket szedem. Az idegi kimerültség vezethet idáig? Mit tegyek! A szívemnél még találtak szívbillentyű lazaságot is, ez is befolyásolhat.Kérem segítsen! Tisztelettel

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Rákóczi Éva válasza belgyógyászat témában

Tisztelt Hölgyem!

Kérem, a szerkesztőségen keresztül vegye fel velem a személyes kapcsolatot, hogy a legjobb segítséget nyújthassam Önnek a nyilvánosságot kizárva. Tisztelettel kérem egyúttal, hogy a jelenleg elvégzett vizsgálati eredményeit juttassa el hozzám a szerkesztőségen keresztül mihamarabb.

Köszönettel.

Kérdés: 2011. március 16., 09:27; Megválaszolva: 2011. március 17., 07:50
Kérdések és válaszok: Egyéb
Hónapok óta tartó rosszullét...
Tisztelt Doktor Úr/Nő Panaszaim elég messzire visszanyúlnak, március végén kezdődtek.5 éve edzek rendszeresen hetente 4-5 alkalommal, március...
Mi lehet a betegség hátterében?
Kedves Doktornő/ Úr! Anyósomnak magas láza volt kb 1 hónapja, a háziorvos nem talált semmit, azt mondta algopirinnel csillapítsa. Így is tett, de...
Mellkasi fájdalom, fejfájás...
Tisztelt Doktor Nő/Úr! A problémám a következő: - pár hónapja mellkasi fájdalommal küzködöm, az esti órákban ennek intenzitása növekszik...
Milyen betegségre utalhatnak a...
Kedves Dr.Nő/Úr! Mostanában furcsán érzem magam.Állandóan álmos vagyok, fáradt. A suliban amikor órán vagyok mindennap kabátban ülök, fázok...
Kontroll vizsgálat
Tisztelt Doktor Úr! Tavaly májusban a májam jobb lebenyéből egy 5x4 cm-es FNH-t távolítottak el. Fél év után az UH nem mutatott elváltozást. A...