Mellkasi fájdalom, fejfájás, kézfejdagadás, bőrpir

Tisztelt Doktor Nő/Úr! A problémám a következő: - pár hónapja mellkasi fájdalommal küzködöm, az esti órákban ennek intenzitása növekszik - az elmúlt két évben háromszor is voltam tüdőgyulladásos, és azóta is napirenden köhögök, eleinte megszokásnak tekintettem, viszont az útobbi időbe egyre zavarobb (tudtom szerint éjjel nem köhögök, valamint köhögésem száraz) Pár napja fejfájás is tarsult ezen tűnetek mellé, és jó ideje bármennyit alszom nem elég, van hogy napi 10-12 órát alszom és nem érzem kipihentnek magam. (vérnyomásom alacsony, mindig alacsony volt) Tavaly novemberben kiütések is jelentkeztek a kézfejemen, ekcémaszerű kiütés viszont nem viszket, és ha nagyon stresszes állapotban vagyok néha bedagad a kézfejem vagy megvastagodik rajta az ér. Ezen panaszokkal voltam a háziorvosomnál, mely allergiával diagnosztizált, de nem küldött el részletesebb kivizsgálásra. Aeriust írt ki, a kéz nek a pirossága úgyan enyhült de nem tűnt el teljesen A kérdésem az lenne hogy mi okozhatja ezen tűneteket? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel, Izabella

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza belgyógyászat témában

Kedves Izabella! A köhögés és bőrjelenség tényleg utalhat allergiára, de jó lenne tudni hogy mire allergiás. Legtöbb gégészeten is foglalkoznak allergiás megbetegedésekkel, vagy tüdőgyógyászatra is el lehet menni. Gégészetre nem kell beutaló.

A kéztünetek miatt érdemes bőrgyógyászhoz is menni, ide sem kell beutaló. Mielőtt a vizsgálatokra megy az Aeriust hagyja ki! Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2012. április 05., 22:07; Megválaszolva: 2012. április 06., 16:44
Kérdések és válaszok: Egyéb
Hónapok óta tartó rosszullét...
Tisztelt Doktor Úr/Nő Panaszaim elég messzire visszanyúlnak, március végén kezdődtek.5 éve edzek rendszeresen hetente 4-5 alkalommal, március...
Mi lehet a betegség hátterében?
Kedves Doktornő/ Úr! Anyósomnak magas láza volt kb 1 hónapja, a háziorvos nem talált semmit, azt mondta algopirinnel csillapítsa. Így is tett, de...
Milyen betegségre utalhatnak a...
Kedves Dr.Nő/Úr! Mostanában furcsán érzem magam.Állandóan álmos vagyok, fáradt. A suliban amikor órán vagyok mindennap kabátban ülök, fázok...
Kontroll vizsgálat
Tisztelt Doktor Úr! Tavaly májusban a májam jobb lebenyéből egy 5x4 cm-es FNH-t távolítottak el. Fél év után az UH nem mutatott elváltozást. A...
Műtét utáni tüneteim
Tisztelt DoktorÚr/Nő! 27 éves óvónő vagyok. 3 hete volt általános hashártyagyulladással heveny féregnyúlvány gyulladás miatti appendectómia...