Milyen betegségre utalhatnak a következő tünetek, lehet komolyabb problámám?

Kedves Dr.Nő/Úr! Mostanában furcsán érzem magam.Állandóan álmos vagyok, fáradt. A suliban amikor órán vagyok mindennap kabátban ülök, fázok, állandóan hideg a kezem.Gyakori a vizeletem, szinte minden órában kell, (ált.ban 8: 00tól 15: 00ig vagyok iskolában és ezalatt az idő alatt másfél l teát vagy ásványvizet iszom meg) Ha már érzem, hogy a mosdóba kell mennem akkor egyre jobban fázok, hűl le a kezem.Néha fáj az alhasam, de csak a köldökömnél, mintha húzná valami. Ma meg amikor hazaértem akkor tele lettem csalánszerű kiütéssel ami feldagadt és teljesen elterjedt a testemen. Utána néztem a leukémia tüneteinek, hasonlóak jelentkeznek rajtam, de pl. ismeretlen eredetű fogyás helyett inkább kívánom az ételt, de viszont ez a mindennapos fáradtság, alszok délután 2-3 órát, alszok este legalább 7-8 órát. Most meg ez a bőrpír... (őszintén megmondom, csak azért mertem leírni ide a leukémiát, mert az egyik barátom ebbe halt meg és neki is az állandó fáradtsággal kezdődött, bármit is csinált elfáradt benne.) Önnek mi a véleménye ezekről a tünetekről?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza belgyógyászat témában

Kedves Kérdező!

A fáradtság, fázás hátterében vérszegénység is állhat. A gyakori vizelés a sok folyadékfogyasztás következménye is lehet. Mindenképpen javaslom vérkép és vizelet vizsgálatát. A testszerte észlelt kiütés hátterében allergia állhat, melynek számtalan kiváltó tényezője lehet. Tünetileg javasolt antihisztamin gyógyszer szedése, például Claritine akut recept nélkül is kapható a patikákban.

Kérdés: 2011. október 04., 18:02; Megválaszolva: 2011. október 05., 21:14
Kérdések és válaszok: Egyéb
Hónapok óta tartó rosszullét...
Tisztelt Doktor Úr/Nő Panaszaim elég messzire visszanyúlnak, március végén kezdődtek.5 éve edzek rendszeresen hetente 4-5 alkalommal, március...
Mi lehet a betegség hátterében?
Kedves Doktornő/ Úr! Anyósomnak magas láza volt kb 1 hónapja, a háziorvos nem talált semmit, azt mondta algopirinnel csillapítsa. Így is tett, de...
Mellkasi fájdalom, fejfájás...
Tisztelt Doktor Nő/Úr! A problémám a következő: - pár hónapja mellkasi fájdalommal küzködöm, az esti órákban ennek intenzitása...
Kontroll vizsgálat
Tisztelt Doktor Úr! Tavaly májusban a májam jobb lebenyéből egy 5x4 cm-es FNH-t távolítottak el. Fél év után az UH nem mutatott elváltozást. A...
Műtét utáni tüneteim
Tisztelt DoktorÚr/Nő! 27 éves óvónő vagyok. 3 hete volt általános hashártyagyulladással heveny féregnyúlvány gyulladás miatti appendectómia...