Hónapok óta tartó rosszullét, émelygés, szédülés, gyengeség

Tisztelt Doktor Úr/Nő Panaszaim elég messzire visszanyúlnak, március végén kezdődtek.5 éve edzek rendszeresen hetente 4-5 alkalommal, március elején Deca durabolint 200mg/2ml és Testosteron enanthate-ot 250mg/1ml kezdtem használni hetente 2x.3 hét után kezdődtek a a hirtelen rosszullétek émelygés, gyengeség. Eleinte csak percekre-levert a víz, elszédültem, legyengültem, majd ez az érzés állandósult, hol gyengébben, hol elviselhetetlenül rámjött, rosszullétek után aluszékony voltam, ásítottam folyamatosan. Ha kialszom magam a tünetek enyhülnek. Azóta minden nap érzem hogy valami nincs rendjén, szédülök émelygek. 04.03 án voltam először kórházba, EKG rendben volt, RR: 130/70 P: 98/min, labor rendben volt. 04.06-án elmentem egy kardiologiára, az eredményt feltöltöm. 06.07-én has és kismedence UH vizsgálaton voltam, kisfokú hepatomegalia. 06.12-én koponya CT-n voltam, kóros eltérés nem igazolható 06.22-én Pajzsmirigy UH vizsgálaton voltam. Eredmény: pajzsmirigy lebenyei nem nagyobbak, jobb és bal lebenyben egy-egy 3mm-es cystha. Mko.carotis hüvely mellett, valamint submandibularisan néhány megnagyobbodott reactiv jellegű nyirokcsomó ábrázolódott.Labor: TSH: 1.830 mIU/L. A nyirokcsomóm azóta duzzadt, megbetegedtem, Ospent kaptam rá, majd Klimicin 300mg.ot Emellett gyomor refluxom van, és helico-baktérium is van a gyomromban amire kaptam Amoxicillin 1000mg, clarithromycin 500mg, és omeprazol 40mg tablettát amiket 2 hétig kell szednem, most kezdtem. Októberbe volt egy balesetem, bal combcsontom törött, velőürszeg rögzíti azóta. 06.28 Neurológia: eredmény: szorongásra hajlamos, labilis hangulat, pánik rosszullétek (? ) Gyógyszer: Rudotel+Mirzaten (ezeket nem szedem, kétlem, hogy ilyen jellegű lenne a probléma) 07.06 újabb rosszullét: RR: 120/70 P: 60/min.Labor eredményt rendben találták. Edzéseken mindig rosszul leszek, ki illetve be dugul a fülem, percekre meg kell állnom, szédülök, lüktetés érzek a fejemben.Itthon mért vérnyomás 110/40. Mi lehet a probléma? Válaszát köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Szanyi Andrea válasza belgyógyászat témában

Kedves Kérdező!

Hagyja abba a testépítő szerek szedését. Ezek a szerek hosszútávon ártalmasak. A Helicobacter pozitivitás nem magyarázza az általános panaszokat. Az elvégzett vizsgálatokkal kóros eltérést nem találtak, panaszait valószínűleg a szedett szerek okozzák.

Kérdés: 2012. július 10., 00:20; Megválaszolva: 2012. július 11., 21:41
Kérdések és válaszok: Egyéb
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom