Mi lehet ez, immungyengeség vagy esetleg idegkimerultség?

Tisztelt Doktor úr/nö! Kétségbe vagyok esve.Kb.január közepétöl megtörtént, hogy éjjel ha felébredtem amint megmozdultam rögtön nyirkos, vizes lettem. Aztán felszáradtam.Reggelig többször is, de nappal nem kínzott. Aztán kb. 2 hétig sokszor úgy éreztem fázom de nem borzongtam hideg voltam belül mintha nem tudnék felmelegedni. A menstruációm rendszertelen már, az utóbbi idöben túl gyakran követik egymást a ciklusok.19-21-28 napos is volt, de nem sok. A mult héten megfáztam, 38, 5 lázam volt de csak fél nap, köhögtem, Azatril antibiotikumot írtak fel a légcsövemre meg Calciumot köhögésre. A napokat heverészéssel, fekvéssel lézengéssel töltöttem, a torkom légcs♫8vem már nem fáj, köhoés még ingerel, a baj nem is az, de olyn fura lettem. Az éjjeli vizesedés maradt, ha feleklek pl.most is gyonyoruen süt a nap és ahogy teszek veszek fözöcskézek gyenge vagyok, turelmetlenség van rajtam, mintha belul remgnék foleg kezem lábam, félelem jön rám, sírhatnékom van.tegnap is ugyanez volt, aztán délutánig elmult.mintha vinné a fejem, gomboc a torkomon és nem merek elemnni itthonrol kéne fodrászhoz, gyerekekkel kimenni de gyongének és turelemtlennek érzem magam. Már gondoltam megprobálok Lexaurint bevenni este de valahogy bíztam a csodában nélkule is elmulik de nem akar. A korzetihez gondoltam visszamenni de szerintem ö is csak azt fog irni, mert a repertoárja a Xanax vagy a Lexaurin.Vérnyomásra szedek Carvedigammamát reggel de már egy éve ugyhogy nem hinném annak a mellékhatása most miert lenne, meg cukorra Januviát reggel egyet de azt is rég és idáig nem csinált ilsyn gondokat.Kérem a hozzászolását mit tanácsol.Hol találhatnám meg a segitséget? Egyrészt szégyenlem elmondani hogy turelemtlen feszult vagyok, mert 10 éve egy ideig szedtem nyugtatot és nagyon orultem hogy kimásztam a dologbol legalább 3 vagy tobb éve nem voltak tunetek, és az akkoriak mások voltak. A férjemnek volt egy balesete akkor az orovs irt neki Xanaxot mert éjjel kiverte a víz, eg nyomott hagulata volt de tovább dolgozott vezet is, habár nem tudom a gyogyszer hatására durvább hatalmasabb hangu lett és tobbet kiabál.Nincs meg az egyetértés koztunk.Tobb problémával szembesültünk ösztöl, aposom meghalt ezt nem jól viselte, gyerekek t♫8bbet voltak betegek, 2 hete ez a baleset, s még hozza a legjobb barátunkrol is egy éve tudjuk az agyában rákos amit kemoval tettek tunetmentessé, jelenleg ugy ahogy megvan, de sajnos a szer azt mondták kinyirta az eret a lábában és hiába mutotték nem lehetett térdig a lábát megmenteni.Sajnos most nem tudom nekem is a sok ami sok, vagy hormonproblémák vagy mi ez amitol a mult héttol egyre rosszabbul gyengébben vagyok.Valamit csinálni kell emrt ezt enm leeht birni..köszönöm a tanácsot.Ginekologtol hormonokat nem szedtem soha, nem is javasolja. Mit tehetnék?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza stressz témában

Tisztelt Kérdező!

A problémák hátterében két ok állhat: Egyrészt a változó kort kísérő hormonális változások hatnak ki a hangulatára, másrészt a krónikus stresszes állapot jön szóba. Javaslom, hogy konzultáljon nőgyógyászával és sajátítson el stresszkezelési technikát. Kérje pszichológus segítségét. Minden nap sétáljon legalább fél órát.

Kérdés: 2011. február 07., 12:56; Megválaszolva: 2011. február 09., 20:54
Kérdések és válaszok: Egyéb
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?