nyelvzsibbadás

Tisztelt Doktornő! Évek óta különböző tünetek gyötörnek, rosszullét, zsibbadások , szédülések, hol eltűnnek hol visszajönnek.Most egy hónapja ismét előjöttek a kov. tünetek: Gyengeség, ájulás érzés, hányinger és nyelvzsibbadás, voltam gasztróenterológusnál (teljes kivizsgálás történt) epés refluxom van. Voltam kardiológusnál, nem találtak semmit , picit magas a pulzusom , arra kaptam gyógyszert. Tavaly voltam neurológusnál , megvizsgált , szerinte a stressz és változókor okozza . Kérem a Doktornőt adjon tanácsot , mi lehet a probléma, merre menjek további kivizsgálásokra, vagy tényleg a pszichés tünetek ezek már! köszönöm Várom a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza stressz témában

Kedves Kérdező!

Eddigi tapasztalatai szerint a változatos panaszok, rosszullétek néha megszünnek, néha előjönnek.Ezek közt nincs konkrét gyanu, ami a keresés irányát meghatározná.

Az Önt megvizsgáló neurológus a stresszt okolta.Nem mindegy, hogy a stressz milyen pszichés zavart okoz annak, aki elszenvedi.A pszichés tünet kezelése legalább olyan fontos, mint a testi betegségeké.Tartós stressz rendszerint környezet,munka,kapcsolat, életmód váltást kíván, melyeket a betegek nem szívesen tesznek meg.Mégis ebben az irányban maga a panaszos az, aki tehet a megoldás érdekében.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2019. december 17., 09:26; Megválaszolva: 2019. december 18., 06:46
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Sressz kezelés SM betegnél
Tisztelt Doktornő, Doktor Úr! . Kérdésem: 4. éve SM betegként hogy kellene kezelnem a közvetlen hozzátartozóm (szülő) szerintem igen...
Arc, nyelvhegy, és ajakzsibbadás...
Lehet, hogy nem történt meg minden...
Központi idegrendszer zavar?
Tisztelt Doktor Úr! Feleségem pár hónapja furcsa változásokon megy keresztül. Álmatlansaggal és Tűszúrás érzéssel kezdődött nála...