• Miért vagyok mindig fáradt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Dokornő! Lassan egy éve fent áll az a problémám, hogy minden nap minimum 12-15 órákat alszok egyhuzamban. Ennél kevesebb alvás után egyszerűen képtelen vagyok felkelni, annyira fáradtnak érzem magam. Először csináltak teljes vérkép- és vizeletvizsgálatot, minden értékem normális. Aztán hasi ultrahangot (mert emésztési gondjaim is vannak, hasmenés/székrekedés), de ott sincs eltérés, betudta a doktor annak, hogy 6 éve epekőműtétem volt. Végül endokrinológusnál voltam, aki elküldött pajzsmirigyhormon vizsgálatra, de azok az értékem is referenciatartományon belül vannak. Egyéb tünetem csak az erős fülcsengés, ami kb. egy időben lépett föl a sok alvással, de nem tudom hogy összefügghet-e ez a kettő. A fülcsengéssel hallásvizsgálatra küldtek, ahol minden rendben volt, majd Betarevint írtak fel, amit beszedtem, de nem javult tőle. Egyébként teljesen rendben van az életem, csak ez az alvásos dolog keseríti meg a mindennapjaimat, és nem szeretnék beletörődni abba, hogy ez életem végéig így marad. Továbbá attól is tartok, hogy valami komoly dolog lehet a háttérben, és akkor fognak rájönni, mikor már késő lesz. Kérem adjanak tanácsot mi lehet a gond, mit kéne csinálnom. Köszönettel: Adél

        Dr. Rákóczi Éva válasza a fáradtság témában

        Kedves Adél! A gyomor-bélrendszeri tünetek miatt érdemes lenne megnézetni a szérum vasparamétereket, mert látványos vérszegénység nélkül a hasmenés és vashiány okozhat ilyen tüneteket. Javaslom továbbá, hogy egy ideggyógyászt keressen fel!


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. június 29., 15:26; Megválaszolva: 2010. július 07., 16:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés