Fáradtság szívprobléma

Tisztelt Doktor! Kérdésem a következő lenne, tahycard szívritmus zavaros vagyok amire concort 5 mg-t szedek. Asd és pitvary aneurimam is van. Suntel. Folyamatosan olyan fáradtnak érzem magam mint aki nem aludt, már akkor is úgy érzem amikor felkelek. Nagyon hamar elfáradok és állandóan csak aludnék. Mostanában egyre többszőr szúró érzést tapasztalok a mellkasomban. Nemrég álltam vissza 3 szakra. Lehet az rátesz egy lapáttal. De előtte is ugyan ezt éreztem! Mi okozhatja ezt? Úgy érzem semennyi alvás sem lenne elég.: - (

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza fáradtság témában

Kedves Kérdező!

Nem csak szívbetegség, hanem más problémák is okozhatják a tüneteit, többek között vérszegénység és pajzsmirigy működési zavar kizárása is szükséges. Természetesen a 3 műszakos munka rendkívül nehezíti a megfelelően pihentető alvás kivitelezését, hiszen nem csak az számít, mennyit alszunk, hanem az is, hogy ezt mikor, milyen körülmények között tesszük meg. A részletesebb kivizsgálás megszervezése érdekében háziorvosával vegye fel a kapcsolatot. Jobbulást kívánok!

Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2020. október 03., 13:40; Megválaszolva: 2020. október 07., 00:14
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Visszér
Kedves Doktornő! 10 éve kialakult nálam visszér mindkét lábamon. Mostanáig nem volt tünetem , de most mindennap azt érzem hogy nagyon fáradt vagyok...
Alacsony pulzus
Tisztelt Doktornő! Márciusban volt egy rosszullétem, szédültem, elmosódottan láttam, és zúgott a fejem, de eszméletvesztésem nem volt. Otthon...
Ön szerint rossz ez a vérnyomás...
Tisztlet Dr. Nő/Úr Nyugalmi álapotomban mért vérnyomásom általában: 127-130 / 62-67 53-56 pulzus. Az alsó érték okozhat fáradság érzetet, mint...
Szívritmuszavar, csontfájdalom
Tisztelt Dr Úr/Nő. Olyan kérdésem lenne hogy kb 2001 ben elájultam.és azota van nekem ritmuszavarom, ha ez az egyáltalán.nem tudom.de a tünetei...
Lad stent re-stenosis