• Túl sok alvás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő-/úr!

        Lányom 16 éves gimnazista. Kb.1 éve feltűnően sokat alszik. Ez alatt azt értem, hogy amikor teheti pl. hétvégén és iskolai szünidőkben 10-12 órákat is alszik, de már többször előfordult, hogy 14 órát is aludt egyhuzamban.Egyébként ha iskolából hazajön, du. is szokott 2 órát aludni.Nem kóros ez, mire fogható? Ennyire kimerült lenne vagy vitaminhiány? Egyébként jó étvágyú, szertornázik, jól tanul, ritkán beteg, akkor is csak kisebb megfázás.Évente járunk vérvételre eddig nem volt probléma.

        Tisztelettel és köszönettel egy anyuka!

        WEBBeteg szakértő válasza a fáradtság témában

        Kedves Anyuka!

        Nyugodjon meg, ez nem kóros. Lánya teljesít az iskolában, sportol, ráadásul kamaszkorban van, ez mind kimeríti a testet és a lelket. Csak a teljes nyugalom végett (természetesen, ha nincs semmilyen egyéb szervi panasz, mert akkor teljes kivizsgálás kell) érdemes egy rutin vérképet, illetve egy pajzsmirigyhormon-szintet nézni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-26 10:00:43; Megválaszolva: 2010. február 26., 10:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés