• Fáradékonyság

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő! Kb. 2 hete fáradékonyabb vagyok a megszokottnál, 3 hete náthás voltam viszont ma ismét hőemelkedésem volt, fáj a fejem is néha tüsszentek és köhögök is. Sajnos vérzett az orrom is de kiégették az eret 1 hónapja azóta nem vérzett. 19 éves vagyok és kiskorom óta gyakran vérzik az orrom. Voltam háziorvosnál a fáradékonyság miatt de nem küldött laborba. 2 éve voltam, a vérképpel nem volt semmi csak a vas volt kevés amire gyógyszert kellett volna szednem, de sajnos nem minden dobozt váltottam ki. Ön szerint mi állhat a háttérben? Olvastam, hogy a leukémiának is hasonló tünetei vannak és sajnos egyébként is szorongással küzdök ezért nagyon félek, hogy ez a baj. Köszönöm válaszát.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a fáradékonyság témában

        Kedves Kérdező! Fáradékonyságát okozhatja a felső légúti hurut és a vérszegénység is. Leukémia járhat fáradékonysággal és fejfájással, de általában más tünetek is jelentkeznek, ebből ilyen következtetést nem lehet levonni. Javaslom, hogy történjen részletes vérképvizsgálat és amennyiben vashiányos vérszegénység igazolódik, az előírtnak megfelelően szedje a javasolt gyógyszert.


        Kérdés: 2020. március 06., 20:47; Megválaszolva: 2020. március 08., 18:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: