• HIV? Veszélyben vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktornő. A kérdésem az lenne, van -e esély HIV-vírus elkapására pettig során? HA pl. nemi váladék ment a kézre és azzal történt a másik nemi szervének megérintése? VAgy elpusztul ez a vírus levegőn? Azért nagyon félek mert azt olvastam, a HIV heveny fázisában láz, torokfájás lehet 2 hétre rá. Nekem meg 2 nap muva az orrom elkezdett folyni és názhás lettem. Ez lehet tünet, ilyen hamar?

        Dr. Bodnár Edina válasza a HIV témában

        Petting során is van esély a fertőződésre, legfőképp ha hámsérülès, vérzés van. 2 nap múlva megjelenő nátha nem a HIV infekció tünete.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. április 23., 12:36; Megválaszolva: 2019. május 01., 13:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot! A panaszom az lenne hogy több mint 1 éve alhasi panaszom van ami vagy görcsös vagy tompa nyomast érzek lent középen.. Voltam nőgyógyásznál de nem talált semmit. Üllő munkát végzek 57kg rol 64 lettem sokkat bélgázolok.. ilettve...
        Mestruációs szerű alhasi görcseim vannak, pedig 3 éve lesz januárban, hogy már kivették a méhemet, petefészkeimmel együtt. Indok: méhnyálkahártya megvastagodás, polip, mióma, ciszta, vissza-visszatérő alhasi görcsök vérzéssel, de hála...