indokolatlan fogyás

Tisztelt Dr Nő/Úr! 40 éves a fiam. Az elmúlt 4-5 hó alatt, 10-12 kg-t fogyott. A háziorvos elküldte laborvizsgálatra és hasi uh-ra. Az eredmények jók. Az elmúlt évben volt urológián is, PSA vizsgálat eredménye is jó volt. Igaz, a munkahely elvesztése miatt nagyon ideges.Foglalkozása szakács. Félek, mert a férjemnek sem vették időben észre a bajt. Hónapokig kezelték/fájt a dereka/ gerincmeszesedéssel, minden labor/széklet is/, uh, rtg eredménye jó volt. Már 15 kg-t fogyott, miután megnézték a PSA-t /2129/ már áttétes prosztatarákja volt. Nagyon félek. Szeretnék tanácsot kérni, hová, milyen vizsgálatra küldjem, hogy biztos legyek benne, hogy nincsen komoly baj, estleg idegalapon fogyott? Köszönöm a válaszát: bjné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza fogyás témában

Kedves Asszonyom!

A jelentős fogyás hátterében valóban tumort kell keresni, illetve felszívódási zavarok irányába szükséges vizsgálódni. Legjobb, ha kérnek egy belgyógyászati beutalót.

Kérdés: 2012. június 23., 17:35; Megválaszolva: 2012. június 24., 12:29
Kérdések és válaszok: Egyéb
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat