• Mi a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor! Azt szeretném kérdezni hogy az utóbbi másfél hónapban furcsán érzem magam, leírom a panaszaimat:december 3.-a este kezdődot elkapott valami szúró, csípő érzés főleg a láb és nemiszerv környékén, amit egy önkielégítéshez tudok kötni, hozzáteszem szűz vagyok.utaánna rá egy héttel nem éreztem éhségérzetet nem működik megfelelően a belem vagy gyomrom ami azóta tart, fekvő helyzetbe érzek valami furcsa rossz bizsergő, rezgő érzést amit főleg fekvésnél érzek és nem tudok aludni, ízületeim recsegnek ropognak főleg csukló, hajlatokban, régebben egy nap lagalább 3x volt székletem normális most pedig reggel van egy ami nem híg de nem is az a nagyon kemény, hasam nem megy, lázam nincs, csak ami korábban érdekelt pl főzés evés, tv számítógép nem köt le ezek miatt a fura érzések miatt, most az orvos írt ki nyugtatót de féleg ez se használ, voltam laborban és volt benne öt csillagos eltérés de a háziorvosom azt mondta rá hogy normális egykis eltérés leírom ezeket:neutrofil:0, 74, limfocita:0, 17 wbc:10, 47 triglicerid:0, 49, abs neutrofil:7, 77 urológiailag se volt panaszom de mégis félek máskor is húzgáltam már meg a nadrágon keresztül fogdostam vagy hason fekve mentem el de nem észleltem panaszt, influenza szerú tünetek nem voltak, csak ha nyugodt lennék akkor is szapora a szívverésem 92 körül van, egy egyszerű teljes vérképből meg lehetne állapítani hogy szervi bajom vagy nemi betegségem esetleg aids van e a szervezetemben, válaszát előre köszönöm, válaszoljon mihamarabb!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a betegség témában

        A leírás alapján életmódváltás és a stressz csökkentése javasolt. Járjon társaságba, mozogjon rendszeresen, ne figyelje állandóan testi tüneteit. Fogyasszon bőven folyadékot, csináljon probiotikum kúrát, és szedjen magnéziumot, étrendje legyen kiegyensúlyozott. A stressz csökkentése miatt a felírt Xanaxot én is ajánlom. A tünetek és a labor alapján nem merül fel HIV fertőzés lehetősége, de ha védekezés nélkül élt nemi életet, menjen el egy HIV tesztre. Egy vérkép alapján limitált az a betegségkör, melyet ki lehet szűrni vagy ráutaló jelet lehet találni.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 17., 13:59; Megválaszolva: 2012. január 18., 09:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: