Forduljak e orvoshoz az alábbi eredményemmel?

Tisztelt Doktor Úr! /Doktor Nő! Mellékelten küldöm labor eredményemet, amelynek célja az inzulin rezisztencia kiderítése volt, mivel nem régiben elhalt terhességem volt. Kérdésem: mivel ezt magánúton saját elhatározásból készítettem el, az eredmények alapján szükséges e felkeresnem orvost vele? Válaszát köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Felszeghy Enikő válasza a inzulinrezisztencia témában

Kedves Kérdező! Ön nem inzulinrezisztens. A vércukorértékei inkább alacsonyak. Azt gondolom, egy személyes megbeszélést ennek ellenére megérdemelnének az eredmények, főleg, ha ilyen előzménye volt a vérvételeknek.

Dr. Felszeghy Enikő
Dr. Felszeghy Enikő gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus
Kérdés: 2011. október 24., 13:37; Megválaszolva: 2011. október 25., 12:33
Kérdések és válaszok: Cukorbetegség (diabétesz)
Emelkedett éhgyomri cukorérték
Terhesség, keton a vizeletben
Terhességi cukorbetegség
Esti inzulin
Deflazacort Bőrgyulladásra