• fájdalom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó estét kívánok! Tisztelt Doktornő! Csontritkulásom van.3 féle gyógyszert szedek évek óta.Állapotom nem javul sőt a csípő felvétel sokkal rosszabb eredményt mutat. A gerincem egy kicsit jobb lett. Mindent betartok amit a kezelő orvosom mond. Olyan rettenetesen fáj a derekam hogy már ki sem tudok egyenesedni cipekedni nem tudok hosszú távon egyedül gyalogolni sem csak ha van támasztékom. A hosszabb táv kb.20 métert jelent.Legyen szíves tanácsot adni mit tegyek? Köszönöm válaszát

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a csontritkulás témában

        Tisztelt KÉrdező! A derékfájdalma valószínűleg nem a csontritkulás miatt van. Ha a csontritkulás elleni gyógyszer nem elég hatékony, akkor meg kell nézni, hogy nincsen-e felészívódási zavar, vagy megfelelő-e a kálciumbevitel, D-vitamin ellátottság. A dereka miatt pedig részletesebb kivizsgálás (elsőként röntgen) szükséges, illetve reumatológiai kezelések.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 18., 17:24; Megválaszolva: 2012. január 23., 20:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: