Antibiotikumtol kiütések?

Tisztelt Szakerto! Zinnat antibiotikumot szedtem tuszos mandulagyulldasra, amitol az egesz testem kipattogott: piros foltok jelentek meg szinte mindenutt. Most mar viszketnek is, kb 5 napja vagyok tele a foltokkal. A haziorvosom Calciumot es probiotikum szedeset javasolta,. Szukseges elmennem borgyogyaszhoz? vagy varjam meg mig magatok elmennek a foltok? De vajon meddig lezsek ilyen pottyos? Nagyon kellemetlen. koszonom valaszat! Éva

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza antibiotikum, kiütés témában

Kedves Kérdező!

Egyelőre kövesse háziorvosa tanácsát és 1-2 hét alatt elmúlnak a kiütések teljesen. Bőrgyógyászhoz csak akkor forduljon, ha ennyi idő után is megvannak a kiütései.

Kérdés: 2012. április 20., 13:39; Megválaszolva: 2012. április 20., 22:24
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Szemölcs vagy anyajegy az orron
Érdeklődés a lehetőségekről.
Bőrkeményedés?
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon