antibiotikum

Tisztelt doktor úr! Tri-regol fogamzás gátlót szedem.Tegnap reggel szedtem be az utolsó kapszula Sumamed antibiotikumot.Dél után párommal együtt voltam. Mennyi az esély a terhességre? Ajánl esemény utáni tablettát?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza antibiotikum témában

Tisztelt Hölgyem!

Véleményem szerint, az esemény utáni tabletta--ha rendesen volt szedve a Tri-regol/ Minden nap, ugyanabban az időben / nem ajánlott.

Az anticoncipiens hormoszintje valóban csökkenhet a vérben antibioticumok hatására, de a teherbeesésnek nagyon kicsi a valószinüsége.

Az esemény utáni tabletta / sárgatest hormon receptorokat gátol a méhnyálkahártyában--igy akadályozza meg az esetlegesen megtermékenyült petesejt beágyzódását / mellékhatásaival is számolni kell! Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. február 05., 18:22; Megválaszolva: 2015. február 05., 22:45
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam