Gyógyszerallergia? apró kiütések, hányinger

Ma estére kijöttek apró kiütések az egész testemen. Hányingerem is van. Tegnap este vettem be algopyrint, ma jobban voltam, viszont most estére megint rosszul lettem. Lehetséges, hogy ezek a kiütések allergiás tünetek? esetleg az algopyrin-re? Vagy annak már ki kellett volna jönni hamarabb ha tegnap este vettem be. Köszönöm előre is a segítséget!

WEBBeteg szakértő válasza gyógyszerallergia témában

Igen, lehet az Algopyrintől. Vegyen be antihisztamint, és jelentkezzen be allergológián LTT vizsgálatra az Algopyrin allergia tesztelésére.

Általános szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. január 11., 22:34; Megválaszolva: 2011. január 12., 15:26
Kérdések és válaszok: Allergia
Gyógyszerallergia
Gyógyszer allergia
Gyógyszerallergia kimutatása
Tisztelt Doktornő! Immun túlműködésem miatt az életem során egyre több allergia adódott. Szeretném fogászatban használatos érzéstelenítőkre...
gyógyszerallergia
Tisztelt Doktornő! Remélem tud nekem segíteni:) 2011-ben az egyik fogam nagyon begyulladt, gyökértörés volt. A gyulladás miatt sok antibiotikumot...
Algoflex M vagy Bioparox allergia
Tisztelt Dr. Hangonyi Csilla Asszony! Még tegnapelőtt este lettem figyelmes a combomon jelentkező piros foltokra, de akkor még nem gyanakodtam rá, hogy...