TSH téma

Lelet értelmezés

Orvos valaszol - Dr. Rakk Erika

Tisztelt Doktornő! Érdeklődni szeretnék, hogy az alábbi labor eredmények utalhatnak-e pajzsmirigy gondokra. TSH: 0,820 mIU/l FT4: 16,10 pmol/l FT3: 5,85 pmol/l Válaszát előre is köszönöm!

Lelet értelmezése 2.0

Orvos valaszol - Dr. Rakk Erika

Tisztelt Dr. Rakk Erika! Köszönöm válaszát a lenti levélre. Édesanyámnak 40 pár évesen strúmája volt, majd 62 éves korában pajzsmirigy alulműködése. Ami még nem hagyott nyugodni a véreredményem kapcsán, hogy az Anti-TPO értéke 1,5 szerese a felső

Mi a teendő?

Orvos valaszol - Dr. Ujj Zsófia Ágnes

T. Doktor Nő! Vérképemben vannak megcsillagozott eredmények, ezzel kapcsolatosan szeretném megkérdezni, hogy mi lenne a teendőm? Serum HDL Cholesterin 1,3 mmol/L ref. 1,7 Vvt szám: 4,70T/L ref. 3,80-4,50 Monocyta: 7,7 ref. 3,0-7,0 600TSH 6,0

Pajzsmirigy alulműködés? TSH

Orvos valaszol - Dr. Rakk Erika

Tisztelt Hölgyem/Uram! Nemrégiben csináltattam magán laborban egy teljes vérképet, beleértve a pajzsmirigy hormonokat is, eredményeim az alábbiak lettek: TSH 4, 323 mIU/L * 0, 400 - 4, 000 Szabad T4 11, 93 pmol/L 7, 75 - 15, 21 Szabad T3 5, 03

Alacsony tsh

Orvos valaszol - Dr. Rakk Erika

Laboreredmenyem tsh: 0, 39 T4 0, 91 ng/dL T3 2, 96 pg/mL Ezen ertekek utalhatnak pajzsmirigy problemara? Kell velemfoglalkozni? Koszonettel

Lehet baja a babának?

Orvos valaszol - Dr. Tekse István

Tisztelt Doktor Úr! 30 hetes terhes vagyok. A Terhesség előtt IR és PCOS el kezeltek. Pajzsmirigyre csak jódot kellett szednem egy darabig de ez volt már 3 éve utána nem kellett gyógyszer. Terhesség előtt Metfromin és bromocriptin de ezeket már ré

TSH ÉRTÉK CSÖKKENÉSE, L-Thyroxin további szedése?

Orvos valaszol - Dr. Fáklya Mónika

Tisztelt Cím! Vidéken lakom és sajnos minden közelben lévő pajzsmirigy szakorvos szabadságon van, ezért kérném a segítségüket. A múlt heti laborleletem TSH értéke rendkívül alacsony 0, 150. 2011 óta szedem az L-Thyroxint, 50mikrogramm/nap és így r

Laboreredmény

Orvos valaszol - Dr. Tekse István

Tisztelt Doktornő/ Doktor úr! Laboredményem a következő: TSH: 3, 252 T4: 7, 97 T3: 5, 38 Anti-TPO: 2, 4 Egyelőre sikertelen -7 hónapja kezdtük- gyermekvállalás céljából mentem el vérvételre. Látom, hogy értéktartományban vannak az eredm

Terhesség

Orvos valaszol - Dr. Tekse István

Tisztelt Doktornő Egy ideje próbálkozunk a teherbeeséssel ezért elmentem csináltatni egy nagy labort. Az eredményeim alapján minden rendben van, legalábbis a doktornő a laborban ezt mondta. De én aggódom kicsit a TSH értékem miatt ami 2, 9 lett. Utá

TSH babavárás

Orvos valaszol - Dr. Tekse István

Az elmúlt fél évben a TSH értékem a következőképp változott: Jún.: 1, 13 Júl.: 2, 33 Aug.: 1, 82 Okt.: 2, 67 (itt fT3: 6, 06) . A kérdésem az, hogy problémás-e ez az ingadozás babatervezés szempontjából? Illetve a legutóbbi leletemen mag