• Koronavírus téma

    WEBBeteg.hu
    Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) szakorvosok és szakdolgozók mellett olyanok jelentkezését várja, akik jelenleg egészségügyi képzésben vesznek részt, továbbá akik jelenleg magánegészségügyi cégnél vagy az ágazaton kívül dolgoznak.
    Index
    Ez azt jelenti, hogy Magyarországra a határokon csak magyar állampolgár léphet be.
    Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségügyért Felelős Államtitkárság
    Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkárságának tájékoztatója COVID-19 vírus fertőzéssel kapcsolatban a TAJ-szám nélküli személyek járványügyi ellátásáról.
    koronavirus.gov.hu
    Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 39-re nőtt a hazánkban diagnosztizált fertőzöttek száma.
    Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségügyért Felelős Államtitkárság
    Ajánlások társasházak, utcák, lakóközösségek, egyházközösségek részére a COVID-19 vírusfertőzéssel kapcsolatban. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának tájékoztatója.
    koronavirus.gov.hu
    Megkezdődik a 150 fő befogadására alkalmas, az egészségügyi és a járványügyi szakmai tevékenységet kiszolgáló és támogató mobil konténerkórház 2020. március 16-án Kiskunhalason.
    koronavirus.gov.hu
    Halálos áldozata van a koronavírus-járványnak Magyarországon is.
    Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkárság
    Sem a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvényben (a továbbiakban: Mt.), sem a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvényben nincs külön speciális szabályozás járványveszély esetére azaz, ha közegészségügyi okból prevenciós jelleggel indokolt a munkavállaló munkahelyi távolléte. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának tájékoztatója.
    koronavirus.gov.hu
    Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 32-re nőtt a hazánkban diagnosztizált fertőzöttek száma.
    Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkárság
    Az elkülönítés és járványügyi megfigyelés védi az egészségeseket attól, hogy fertőző betegségben szenvedő vagy potenciálisan szenvedő személyektől a fertőző betegséget elkapják. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának tájékoztatója.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!