Hormonok téma

Ösztradiol

Orvos valaszol - Dr. Fáklya Mónika

Kedves Doktornő! Mivel kb. 2hónapja nagyon elkezdett hullani a hajam csinaltattam pár vérvételt, az ösztradiol szint 319 pmol/L lett follikularis: 0-308, kozepido: 125-1468, lutealis: 101-905, postmenopausa: 0-341, oralis contrac: 0-374 mivel

Hormon értékek 21. Ciklusnapon

Orvos valaszol - Dr. Tekse István

Tisztelt doktor úr! Kisbabát szeretnénk. A hormon értékeiim ezek lettek a 21. Ciklusnapon! Prolaktin 6, 60 FSH 5, 78 LH 7, 69 Progeszteron 0, 32 Estradiol 83, 91 Kortizol reggel 578, 90 A ciklusaim 40-45 napossak. Kérem írja meg h jók e

Növekedési hormon sportcélú felhasználása

Orvos valaszol - Dr. Rakk Erika

Üdvözletem! Ezúton szeretnék Boldog Új Évet kívánni az oldal üzemeltetőinek! A kérdésem a sport karrieremmel kapcsolatos, mely kérdésem a következő. 38 éves vagyok és 19 éve foglalkozom profi testépítéssel. Az elmúlt évek során sokféle dopping

Terhesség alatti hormonháztartás

Orvos valaszol - Dr. Tekse István

Jó napot! Szeretném megtudni, hogy terhesség alatt az alábbi hormonpanelek milyen értékben kell hogy legyenek ahhoz, hogy ne okozzanak problémát és rendben, megfelelően fejlődjön a baba: LH, FSH, Prolaktin, Progeszteron, Tesztoszteron, Ösztrogén

Hormonszint - gyermekáldás

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Kedves Doktornő! (dr. Fáklya Mónika) köszönöm válaszát, akkor szeretném pontosítani a kérdésemet és a diagnózist a mértékegységekkel és a referenciaértékekkel, ha megengedi. TSH 3, 62 mlU/1 ref.: 0, 4 - 4, 2 FSH 4, 46 iu/l ref: 1, 2 - 9 tesz

Hormonok

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Tisztelt Doktornő/ Doktorúr! Female to Male (nőből férfi) transzszexuális vagyok. A petefészek eltávolító műtéten még nem vagyok túl. Régebben a menstruáció alatt borzasztó rosszullétjeim, nagyon erős görcseim voltak, szabálytalanul és nagy menn