• Nemi kérdés!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jonapot kivanok.lene 1kerdesem parommal mar majd 1hete nem voltam egyut,de ma megtortent & nagyon nem mertem volna belekezdeni mert tudtam h ez lesz ami most van.. :( lent a nemi szervemnel nagyon csip ha vizelek ez mitol van? valami betegseg? meg megis van duzadva 1kicsit alig birok fekudni oldalra! kerem segitsen! ugye nem lesz nagyob baj?? ja & a páromnak is csipi ott lent ! &kivan száradva nekem! mitol van ?segitsen kérem szépen! koszonom.remelem valaszol !

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        A probléma oka lehet nőgyógyászati-húgyúti fertőzés, akár hüvelyben élő kórokozó is okozhat húgycső vagy húgyhólyag-gyulladást, de maga az aktus önmagában is hajlamosít húgyúti fertőzésre, feltétlenül mindketten forduljanak orvoshoz, keressenek fel urológiai szakrendleést.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 18., 08:57; Megválaszolva: 2011. július 19., 15:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés