Kevés és narancsvörös színre beszáradó ondó

Tisztelt választ adó orvos! Itt nem részletezett okok miatt a nemi életem az önkielégítésre terjed csak ki. Azt figyeltem meg, hogy az ondó mennyisége eléggé kevés, és beszáradva narancs-élénkvörös lesz. (2-3 nap után.) Eredeti színe, állaga, szaga normálisnak tűnik. (nyers fehér, opálos) . Lehet, hogy vér van benne, ami csak később válik láthatóvá? Egyetlen terheléses vizsgálat alapján a háziorvos cukrosnak mondott 3 éve. Saját készülékkel, étkezés után másfél órával én 8, 8-nál magasabb értéket nem mértem. Az éhomi 5, 4-5, 8 között szokott lenni, a másfél órás mérés étkezés után kb. 0, 6–1, 5-tel magasabb. Az utóbbi hónapokban a vérnyomásom magasabb a normálértéknél és kezeletlen (szisztolés 140-160 körül, jellemzően 140, a diasztolés 90 körüli) . Lehet összefüggés ezek között?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza ondó témában

Kedves Kérdező!

Nincs. De vérnyomását rendeznie kell, mert ez nem egészséges, hosszútávon! Keressen fel egy kardiológus belgyógyász szakorvost, aki beállítja a vérnyomását, illetve egyéb bajokra is fényt deríthet!

Kérdés: 2012. június 08., 13:03; Megválaszolva: 2012. június 13., 08:41
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?
Holyag fajdalma