• eredmény magyarázat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm, Az alábbi szöveg (ondó mikrobiológiai lelet) laikus számára is közérthető verzióját szeretném megtudni. Köszönöm "Enterobacter és Serratia fajok, valamint Citrobacter freundii és Morganella morganii esetében bár a törzs ceftriaxon, cefotaxim és/vagy ceftazidim érzékeny, e szerek használata monoterápiában nem ajánlott, mivel rezisztens mutánsok nagyon könnyen kiszelektálódhatnak." Üdvözlettel. Attila

        Dr. Papos István válasza a ondó témában

        Az ondó bakteriummal fertőzött, megfelelő antibiotikum választáshoz adott segítséget a lelet.


        Kérdés: 2019. június 06., 19:12; Megválaszolva: 2019. június 11., 12:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Péniszemen makk alatt hólyagszerű pattanasok alakultak ki mi Lehett ez?
        Üdv! Tegnap este kezdtem el érezni hogy a jobb oldali herem nagyon erzekeny es erintesre faj, az alhasomban is erzem picit azon a részen. Utana olvastam a neten de inkabb csak megijedtem, van arra is lehetőség hogy semmi komoly csak valami utes erhette...