• Andrológiai mintaadás eredmény kiértékelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Tegnap történt andrológiai mintaadás és a csatolt eredményt kaptam komment nélkül. Kérem szépen az Ön szíves segítségét az értelmezésben. Valóban kb. 10- 15 % az esélye annak, hogy gyerekem lehet természetes úton? Kérem szépen, hogy megmagyarázni szíveskedjen az értékeket, hogy mire számíthatok. Sajnos a leletet nem engedi feltölteni a mérete miatt a rendszer, de a kiemelt sorokat beírom Önnek: Carentia 5 Mennyiség 4 ml Szín: fehéres- opálos Ph 9 Spermiumkoncentráció 80 millió/ml Spermiumszám 320 millió/ ejak Progresszív motilitás 38% Teljes motilitás 48% Nem progresszív 10% Immotilis 52% Normál morfológia 7% Vitalitás 89% Agglutináció nincs Fehérvérsejt nincs Bízom a segítségében! Köszönettel és tisztelettel: István

        Dr. Papos István válasza a ondó témában

        A természetes úton történő gyermeknemzésnek meg van az esélye, de a normál morfológia alacsony. Javasolt Profertil vagy FER14 előkezelés 3 hónapon keresztül, utána kontroll spermiogram.


        Kérdés: 2019. május 09., 17:52; Megválaszolva: 2019. május 12., 20:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: