• Véres ondó mi a probléma ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor ur! 25 éves vagyok és pár napi eszrevettem hogy vér volt az ondoban ejakulacio után. Megijedtem és utána néztem mi lehet és gondoltam pár nap múlva megnézem elmúlt e de a tegnapi nap sem volt normális igaz már közel sem olyan mennyiség volt ellenben észrevehetően más volt a színe így is helyenként Hozza kell tennem hogy van aranyer problemam és nem tudom hogy köze van e a kettőnek egymáshoz illetve ez pontosan mitől lehet Meglehetősen sok stressz ért nemrég elvesztettem az ocsemet illetve sok pihenésre sem volt lehetőségem de jó lenne tudni hogy ez okozhat e ilyesmit vagy valami komolyabb baj all e mögötte

        Dr. Papos István válasza a ondó témában

        Az aranyeres panaszoknak nincs köze a véres ondó megjelenéséhez. Prosztatagyulladás okozhat ilyen panaszokat, amint lehetőség van rá, keressen fel urológiai szakrendelést.


        Kérdés: 2020. március 16., 16:18; Megválaszolva: 2020. március 17., 17:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Február elején bekerültem a sürgősségire, 4mm-es vesekővel. Azóta a röntgen szerint a kő távozott,de azóta is folyamatos tompa fájdalmat érzek hol az alhasban, hol a derekamban. Leginkább mozgáskor érzem. A vizelet nem...