• Kövek az ondóban

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteletem! A problémámat, eddig egy esetben vettem észre, próbáltam interneten körbejárni a dolgot, de semmit nem találtam róla. Azt vettem észre, hogy az ondóval együtt pici sárga aranyrögöcskék távoztak, 3 db ez némileg fájt, mivel a húgycsövön keresztül történt. Az állaga kemény, de kézzel szétmorzsolható. Rendkívüli fájdalmat nem érzek, nincsenek panaszaim, vizeléssel sincsenek problémáim. Viszont történt egy gyökeres életmód váltás, ami azt eredményezi részben, hogy elkerülök minden zsíros, cukros ételt. Sokkal több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok, naponta edzek, elég nehéz súlyokkal, illetve táplálékkiegészítőket szedek, fogyásra és fehérjét. Nem szeretnék orvoshoz menni, ha ez elkerülhető, mert nem igazán szeretném azt a jellegű vizsgálatot, amit ott végeznek. Mi okozhatja ezt? Köszönöm, előre is a válaszát.

        Dr. Papos István válasza a ondó témában

        Valószínű, hogy nem az ondóban voltak a kis rögöcskék, hanem a húgycsőből származó apró kőtörmelékről lehet szó


        Kérdés: 2019. január 06., 11:46; Megválaszolva: 2019. január 06., 20:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: