Tüdőrák!?

Tisztelt Dr. Úr/Nő! 20 éves fiú vagyok. Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy az alábbi tünetek észlelésével lehet- e tüdőrákom. Tüneteim: 2011 szeptember óta dohányzom, és kb. egy hete mély levegővétel során furcsa érzést érzek a tüdőmben, majd ezt köhögés követte és mostanra már rekedtség is jelentkezett. Olvastam a tüdőrák tüneteiről, és, a rekedtség megjelenésével gyanakszom a rákra. Van esély, hogy 20 évesen rákos vagyok.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza tüdőrák témában

Tisztelt Kérdező!

A tüdő rosszindulatú daganatának kialakulásának esélye nagyon kicsi. Első lépés a dohányzás teljes elhagyása, szennyezett levegőjű helyeke kerülés. Amennyiben 5-7 nap után is megvan a tünet keresse fel háziorvosát. Inkább zajló felső légúti fertőzésről lehet szó.

Kérdés: 2012. április 27., 20:26; Megválaszolva: 2012. április 30., 18:04
Kérdések és válaszok: Tüdőrák
Lehet e daganat? Tüdő rák?
Lehet e daganat? Tüdő rák?
Gyógyulási esélyek
Tüdőn áttét