• SEGÍTSÉG-FÉLEK!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Tüdőrákom van(adenocarcinoma)a 4-es nycs.-ban áttétel. A tüdő jobb felső lebeny eltávolítása után 4 ADJUVANS I TAX+CBP kombinációjú kemoth.-kaptam, ezután 25 sugár kezelést kell még kapnom.Élettársam szintén ebben szenvedett de szilveszterkór meghalt sajnos, én depressziós lettem és pánik rohamok gyötőrnek, a 3-as és a 12-es csigolyámnál sérvem van, zsibbad mindkét lábfejem.Nagyon félek a sugártól. Meddig tart ez még? Merjem vállalni vagy hogyan tovább? Tisztelettel várom a válaszát:Ildikó

        Dr. Veress Dóra válasza a tüdőrák témában

        Kedves Ildikó! A rákbetegségek gyógyításának megvan a megfelelő szakmai protokollja, mely úgy van kidolgozva, hogy a lehető legjobb eredménnyel járjon. MIndenképp érdemes lenne alávetnie magát a kezelésnek, mert így érheti el a legbiztosabban a gyógyulást. A betegség miatt érzett feszültségét és depresszióját jól oldaná, ha naponta legalább fél órát sétálna a friss levegőn, és csatlakozna egy olyan közösséghez, ahol Önhoz hasonló betegséggel küzdő emberekkel találkozhat. Itt megértő fülekre találna és sok hasznos tanácsot is kapna. Javaslom még jóga és meditáció tanulását, mely segít csökkeneni a stresszt és a szorongást. A mindennapi életben koncentráljon arra, hogy Ön meg fog gyógyulni és sikerül legyőznie a betegséget! A gondolatoknak teremtő ereje van, és az erősítő önközlések nagyon sokat jelentenek a betegség leküzdésében.


        Kérdés: 2012. február 17., 16:45; Megválaszolva: 2012. február 22., 23:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: