Terhesség

Kedves Doktor Úr/ Nő! Segítségét szeretném kérni, menstruációm kimaradt, ideje alatt barnás folyásom volt, 3 teszt eredménye is pozitív lett, (2 nappal később ismételtem) PreMens tablettát szedtem egy hónapig, és utána mutatta ki a terhességet a teszt, nőgyógyyászom említette hgy később a beágyazódásnál probléma lehet hormon (progeszteron) miatt ezért Duphaston gyógyszer szerepel a leletemen a PreMens használata után. Elegendő volt ez az egy hónap, míg szedtem a gyógyszert? Félek a vetéléstől! Szabadságon van a doktornőm, két hét múlva kaptam csak időpontot, nem lesz későn? Kb. 3 hete eshettem teherbe! Premens használata terhesség alatt javasolt?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

A terhesség vizsgálata, igazolása szükséges szakvizsgálattal és ultrahanggal is.

Ha a terhesség rendben van, akkor igen szükséges a progeszteron további alkalmazása a terhesség 10-12. hetéig. A filmtablettát nem szabad szedni a terhesség időszakában.

Kérdés: 2015. augusztus 17., 19:13; Megválaszolva: 2015. augusztus 17., 21:42
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Pfizer oltás nem várt terhesség
Barnás pecsételés
Terhesség van ok aggodalomra?
Magas fehérvérsejt