hüvelygomba

Tisztelt Doktor Úr! Jelenleg 8 hetes terhes vagyok. Már voltam nőgyógyásznál és akkor semmilyen problémát nem állapított meg(igaz nem is vetettem fel mert nem voltak tüneteim) viszont a férjemen már 2x is gombás fertőzés tünetei jelentkeztek miután együtt voltunk.Nekem nem igazán vannak tüneteim sem folyás sem kellemetlen szag viszketés sem igazán. Mit gondol?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelygomba témában

Kedves Kérdező! Férje irasson fel magának 1 kapszula Mikosyst Gyno 150--es kapszulát, szájon át vegye be. Önnek ez terhesen nem ajánlott, ezért vegyen egy doboz Canesten Combi gyógyszert, a kűpookat helyezze 3 este magasra hüvelyébe, a kenőccsael férje kenje magát és legközelebbi együttlétük előtt babnyi krémet nyomjon hüvelye bejárata mögé. ezzel a probéma el fog múlni. Jó babázást!

Kérdés: 2014. május 19., 22:01; Megválaszolva: 2014. május 21., 19:08
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség megáll
Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy az aktus utàn, ultrahangon hány nap múlva látszódik a petezsák, illetve a szívhang? A magzati...
Genetikai vizsgálat 13 hetes terhesen
Fertőzés terheség alatt
Lehetséges így terhesség?