Orvos válaszol: Szorongás, pánikbetegség

Szorongás, pánikbetegség
Összes kérdés a(z) Szorongás, pánikbetegség témában Gyakori kérdések a(z) Szorongás, pánikbetegség témában

Cipralex és Frontin szedése szoptatás alatt

2020-06-15 09:28:48

Jó napot kívánok. Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz hogy.: 2018.03.05 Pszichiátria-i vizsgálatra mentem ahol megállapították hogy Kevert szorongásos és depreszió zavarom van. Cipralex 1x10mg és Frontin 3x0.5mg lett felírva. Szép kisadagokkal kezdve elkezdtem...

Cipralex 10 mg

2020-06-01 16:58:15


Mi lehet a bajom

2020-05-27 21:02:14

Tisztelt Doktor /Doktornő! Nagyon régóta tudom hogy más vagyok, nem tudok beilleszkedni társaságolban, munkahelyeken. Az utóbbi időben egyre jobban előjött ez. Nem tudok, beszélgetni az emberekkel. Egyszerűen nem tudok mit mondani hosszú távon, emiatt nagyon...

Gyomorideg

2020-05-25 03:27:48

Üdv.fiamnal kb.egy jó fél éve nyelvvizsga elött jelentkezett a gyomorideg,pánik,szorongás. Ami remegés.szapora szívverés..gombóc gyomorban. Azóta is többször elöjön és most érettségi után két héttel is reggelente nem bír enni és ideges. Ez tuti pszichés...

Szorongás okozza a tüneteket?

2020-05-14 20:58:53

Tisztelt Doktorúr/nő! Nagyon nehéz időszakon vagyok túl. Ebben a hónapban érettségiztem, és mivel maximálista vagyok rengeteget készültem rá. Viszont egy ideje rosszul érzem magam.Sokszor remegek és nyugtalan, fáradt vagyok. Sokszor hányingert illetve gombócot...

Érdemes emelni az adagon?

2020-04-29 10:55:22

Tisztelt Doktornő! Másfél éve szedek Escitil antidepresszánsbol fél szemet, 5mg-t a 10mg helyett (plusz minden nap egy szem 0,25os Frontint elalvás előtt, de ez nem tudom mennyire számit). Pánikra, szorongásra kaptam. Az orvos szerint abszolút nem súlyosak a...

Égő mellkasi fájdalom, szapora szívverés, nehézlégzés, légszomj

2020-04-25 17:56:44

Tisztelt Doktornő / Doktor Úr! Egy 24 éves egyetemista vagyok. Ritkán szoktam dohányozni és alkoholt fogyasztani, de ezen kivül egészségesen élek, vitaminokat szedek, próbálok gyakran mozogni. Enyhe gerincferdülésem van, illetve pár éve úgy érzem, megnőtt a...

Ductillia mellékhatása meddig tart?

2020-04-22 09:51:20

Tisztelt doktornő! 5 napja szedem a ductilia nevű gyógyszert és jelentkeztek mellékhatások. Hányingerem van, nagyon izzadok, éjjel csak xanax-tól xanaxig alszom, és szorongok. Pánikrohamok gyötörnek. Szorongás miatt írta fel nekem az orvosom. A gond az, hogy egy...

Szorongásos tünetek

2020-04-14 14:34:02

Kedves Doktor Úr/ Doktor nő! Yarocen 30 mg tablettát irt fel a neurológusom pszichoszomatikus mechanizmus diagnosztizálása után. Pénteken lesz egy hónapja, hogy szedem. Mivel orvosom a járványügyi helyzetre hivatkozva nem dolgozik, nem tudok segítséget kerni....

Remegés

2020-04-04 21:40:35

Kedves Doktornő! Szeretnék érdeklődni hogy az alábbi tünetek alapján mi lehet a fiammal Decemberben a fiam aki 17 éves elmúlt részvett egy ottalvós bulin alkoholt nem fogyasztanak viszont nagyon sokáig fenn voltak majdnem reggelig és számítógépes játékokat...

Mennyi frontin szedhetek?

2020-03-29 09:18:44

Tisztelt Cím! Kérdésemre megkaptam a választ. Arra lennèk mèg kíváncsi, hogyha 30 mg yarocen mellè mennyi 0.25 frontint szedhetek be egy nap? A szorongásom reggel felkelés után már fenn áll. Vàlaszat előre is köszönöm!

Yarocen 30 mg és frontin együttes bevètrle

2020-03-28 16:20:22

Tisztelt Cím! 8 napja kezdtem el szedni a Yarocen 30 mg gyógyszert estènkènt. 2 napja a panikrom felerősödtek. Mivel orvosommal, telefonon sem tudok konzultàlni, ezèrt kèrnèm a tanàcsàt. Napközben vehetek e be frontin 0.25 mg -öt, ha úgy érzem szüksègem van...

Frontin szedhetek e yarocen mèllè?

2020-03-27 15:00:45

Yarocen 30 mg szedek egy hete, kérdésem az lenne,)mivel a járványügyi helyzet miatt, orvosommal mèg konzultálni sem tudok) hogy frontin 0, 25 mg szedhetek e mèllè, pánik rohamok törnek ràm. Az orvosom csak a yarocen írta fel, és nem vagyok utak tisztában, amíg...

Dekoncentráltság

2020-03-26 16:59:54

Tisztelt Dr Úr/Nő! Olyan problémával fordulok önhöz hogy jelenleg 2 hete elég erős dekoncentráltsaggal küzdök.Munkám ülőmunka és agyi megterhelést nem igényel.Megszokásból csinálom.32 éves vagyok,rendszeresen sportolok.Korábban is voltak ilyen...

Szorongás.

2020-03-24 17:10:40

Tisztelt doktor nő/úr. Szörnyü rémisztö gondolataim vannak. Olyan mint ha megörülnék, félek hogy elveszitem a kontrollt. Mintha a gondolataimban megbolondultam volna.. 2 hónapig voltam kórházban. Posztraumás stressz zavartál, generalizált szorongásra, súlyos...

Szív és érrendszeri probléma?

2020-03-18 17:22:03

Tisztelt Doktor Úr / Doktornő! Tünetek: Palpitatio érzése, hevesebb, gyorsabb szívdobogás,enyhe szédülés amihez olykor hányinger társul. Légzési arythmia, kisebb fáradékonyság.Átlagosan mért vérnyomás, illetve pulzusszám: 125/85/85 Anamnézis: Korábban...

Csont rák vagy idegrendszeri dolog?

2020-03-07 06:54:01

Tisztelt Doktornő! Panaszaim azzal kezdődtek hogy a mellembe találtam egy csomót amire azt hittem hogy rák (fibroadenoma) volt ami jóindulatú de mivel erre 1 hetet kellett várnom idegileg pszichésen kikészültem féltem napi szorongás lett rajtam úrrá. Utánna...

Terheléses EKG

2020-03-02 16:27:35

Tisztelt doktornő! 1 fokú mitr és tricups insuffom van. Volt egy katéteres érfestésem amin nem találtak szűkületet. Utánna terheléses ekg voltam a köv eredménnyel. A terhelés maximumakor 142 es pulzusnál, V3-4-5-6 ban 1mm meghaladó desc. ST depr alakult ki. A...

Szorongás kiújulasa

2020-03-02 16:03:29

Tisztelt Doktornő! Több mint két évtizede diagnosztizátak nálam nagyon erős szorongásos zavart és pánikbetegséget. Paroxát nevű gyógyszert szedtem egyedül, napi 1 szemet. Folyamatosan próbaltam mindig elhagyni, rövid időkrr sikerült is. Sajnos néhány hónap...