Nyugtató mellett alkoholmentes sör?

Jó napot A kérdésem annyi volna, hogy scippát szedek illetve frontint utóbbiból napi 3x0,25mg-ot, ihatok e mellette alkoholmentes sört (ennek alkoholtartalma maximum 0,5% maximum 5dlt egy alkalommal)

Dr. Pálvölgyi Rita válasza gyógyszer és alkohol témában

Tisztelt Kérdező, Ilyen, mennyiségben semmi bj nem lehet az alkohol fogyasztásából. Általánosságban azt mondhatom, hogy a Frontin és az alkohol egüttes bevitele okozhat komplikációt, az antidepresszánsok kevéssé érzékenyek az alkoholra. Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2022. szeptember 13.

Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség

Betaloc zok alkohol
Napi fél tabletta Betaloc zok gyógyszert szedek és az a kérdésem, hogy lehet e alkoholt fogyasztani mellette ritkán. A tájékoztatón olvastam, hogy emelheti a...
Gyógyszerszedés
Tisztelt Doktornő! Kérem szíves tájékoztatását, egy 58 éves 105kg férfinél milyen pszihés, viselkedésbeli hatást válthat ki, ha valaki napi 1-1 Dalnessa,...
Frontin 0, 5 és alkohol.
Üdvözletem. Sürgős kérdésem lenne. A férjem évek óta szed frontin 0, 5mg-os tablettát eddig időnként együtt szedte alkohollal, de nem volt különösebb probléma....
Antidepresszáns elhagyása
Üdvözlöm! 2 éve szedek Scippa 5mg-ot reggelente, szorongásra és pánikbetegségre. Viszont szeretném ezt most már elhagyni, egy természetesen gyógymódot...
Frontin, remegés, függőség?
T. Doktornő! Évek óta generalizált szorongás és agórafóbia betegségem van. Több hangulatjavítót kipróbáltam már. Az utóbbi évben azt tapasztalom, hogy az...
Szorongás, hangulatváltozások télen,...
Kedves Doktornő! Egy 19 éves egyetemista lány vagyok, és azt szeretném kérdezni, hogy mi lehet az oka annak, hogy minden télen már két éve (pontosabban...