Nyugtató mellett alkoholmentes sör?

Jó napot A kérdésem annyi volna hogy scippát szedek illetve frontint utóbbiból napi 3x0,25mg-ot, ihatok e mellette alkoholmentes sört (ennek alkoholtartalma maximum 0,5% maximum 5dlt egy alkalommal)

Dr. Pálvölgyi Rita válasza gyógyszer és alkohol témában

Tisztelt Kérdező,

Ilyen mennyiségben semmi bj nem lehet az alkohol fogyasztásából. Általánosságban azt mondhatom, hogy a Frontin és az alkohol egüttes bevitele okozhat komplikációt, az antidepresszánsok kevéssé érzékenyek az alkoholra.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvögyi Rita

Kérdés: 2022. szeptember 13., 16:36 ;Megválaszolva: 2022. szeptember 13., 21:22
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Paroxat és Rivotril tbl. szedése
Kedves Doktornő! 51 éves nő vagyok. Kb. 25 éve szedem a Paroxat és a Rivotril tbl-t. Akkor még pszichiáter írta fel mindkettőt: a Paroxat 20 mg...
Gyógyszerszedés
Pánikbetegség gyógyszer
Somnol covid után álmatlanság
Rexetin szerotonin szindróma