• Fogorvosnál pánik

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Ma voltam fogorvosnál, de nyugtatót nem vettem be. Mert nem féltem, barátommal mentem, vele nyugodt voltam, majd bementem a rendelőbe, leültem a székbe, és aztán nekem végem volt....aztán fülhallgatót beraktam, bekapcsoltam egy olyan zenét ami általában felvidít..de nem igazán segített.. Megkaptam az injekciót (érzéstelenitőt) onnantól aztán teljesen végem volt. Rosszul voltam, de eszméletlenül majd picit lenyugodtam és elkezdte fúrni a fogam 5másodperc alatt megálltam, mert megint rosszul voltam....pedig a fogfúrás és az érzéstelenítő nem is fájt. a fúrás összesen fél percig tartott....tömés kb 1perc..és ennyi..de még is rosszul voltam, és ez az egész 30percig tartott.....(15perc hogy hasson az érzéstelenitő, a többi a pánik.) és maradt 3lyukas fogam..... Amihez már nem maradt idő... Mit tegyek kvöetkezőleg? ez pánikbetegség ugye? Na meg az a tragikus az egészben, hogy ezútán jöhet a szájsebészet.........ahol ki kell húzni a fogamat, és ott gondolom fel is szántják az ínyemet.... válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Kalóczkai Andrea válasza a pánikroham témában

        Kedves Kérdező! Panaszai miatt forduljon pszichiáterhez, főként, ha ezek a tünetek máskor, más helyzetben is előfordulnak. Fogászati beavatkozás előtt használhat átmenetileg nyugtatót, ezt kérje a háziorvosától.


        Dr. Kalóczkai Andrea
        Ideg- és lélekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Kalóczkai Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 29., 21:24; Megválaszolva: 2012. március 30., 20:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: