szívbetegség és a spirál használata

Kedves Doktornő! Érdeklődni szeretnék, hogy használhatok-e spirált, mivel szívbillentyű problémám és pullmonális gyök tágulatom is van. Fogamzásgátló gyógyszerekkel egyre több a problémám, és állítólag hamarosan a korom miatt sem szedhetem majd. Köszönöm a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza IUD témában

A válasz igen, használhat méhenbelüli fogamzásgátló

eszközt.spirált.Ez mechanikus védelmet biztosít, esetleges hormon miatti mellékhatásokkal nem kell számolni.

Nem szülteknek nem helyezhető fel.

Kérdés: 2012. május 07., 15:25; Megválaszolva: 2012. május 08., 23:22
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Lelet értelmetés
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma