Nőgyógyászat: Hurkot szeretnék, lehet-e....

Tisztelt Doktor úr/nő! 2009-ben 39évesen szültem meg első gyermekemet, császárral.Szülés után 6héttel elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, azóta is szedem, de én már nem merek vállalkozni újabb gyermekre, mivel elmúltam 40éves, meg a kislányom koraszülött volt, hiába született a 38.héten, 1340gr.és 39cm-rel született a kislányom. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e lehetőség arra, hogy feltetessem a hurkot, most a Milligest fogamzásgátló tablettát szedem.Köszönöm válaszát.Tisztelettel: Illésné Szabó Mónika.Kellemes Karácsonyi ünnepeket, Boldog új évet! A szerkesztőségnek is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza IUD témában

Kedves Kérdező! Természetesen lehet hurkot felhelyezni..Negativ rákszűrés birtokában menses alatt kell nőgyógyászaton jelentkezni.

Kérdés: 2010. december 22., 07:47; Megválaszolva: 2010. december 29., 12:15
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
myoma-Goldlily
Tisztelt Doktornő/Doktorúr! 44 éves, három (már felnőtt) gyermekes családanya vagyok. A fogamzásgátlást eddig méhen belüli eszközzel oldottam...
Mirena használata
Erös havi vérzés miatt visszatérö vashiányom van. Az orvosom a Mirena felhelyezését javasolta, ill. mütétet. Milyen mellékhatásai ismertek? Magas...
Mirena kilökődésének oka?
A mirena felhelyezése a bő és darabos vérzés, valamint egy mióma miatt vált szükségessé. A 3. hónapot követően kilökődött egy alvadt vér...
Vérzés spirál felhelyezése után
Két héttel ezelőtt, harmadik alkalommal nőgyógyászom spirált helyezett fel. Szeretném megtudni, hogy normális-e az, hogy azóta pecsételő vérzésem...
Több fogamzásgátló beszedése