• Szégyen...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Kérem, segítsen. Az történt, hogy lassan egy éve tartó tartós kapcsolatom van, s eddig külső tényező(k) (alias anyósjelölt) megakadályozták, vagy ha úgy tetszik tiltották nekünk a szexuális együttlétet. Mondanom sem kell, mennyire vártuk... az első volt (lett volna?) mindkettőnk számára. Azonban az a szégyenteljes dolog történt, hogy már a behatolás pillanatában utolért az ejakuláció réme. Mondanom sem kell, az együttlétnek itt vége szakadt. Már eddig is szörnyű, hiszen ez volt az első, nem hozza vissza már semmi, és elrontottam... de ugyanez történt egy héttel később, másodjára is. És bár a világon valószínűleg a legmegértőbb nőt találtam meg, tartok tőle, hogy emiatt hosszú távon zátonyra futhat a kapcsolatunk, és azt nagyon nem szeretném. Kérem, segítsen... tanácsot szeretnék, akár többet is, de már egynek is nagyon örülnék, hogy ez hogyan lehetne elkerülhető a későbbiekben. Válaszát előre is köszönöm tisztelettel:

        Dr. Csuth Ágnes válasza a korai magömlés témában

        Kedves Fiatal Fiú! Semmi ok aggodalomra. Ez nagyon sok fiúval megtörténik az első vagy az első néhány alkalom során. Ez a probléma nagyon gyakori azoknál a fiúknál, akik még kezdőek a szexben. Izgalom, félelem, megfelelni akarás, mind olyan feszültségfokozó tényező, mely megnyilvánulhat korai magömlésben. Ahogy több lesz a rutinod, meglátod jobban fog alakulni. Ha a barátnőd türelmes, akkor főleg nincs okod aggodalomra. Gondolj arra, hogy a rutin megszerzésével ez egyre jobb lesz, nincs okod aggodalomra. Ne is stresszelj rá a dologra, mert a kudarctól való stressz már önmagában stresszt okoz. Sokan be se vallják, hogy ez megtörtént, pedig nagyon gyakori dologról van szó, mi is gyakran kapunk hasonló kérdéseket. Szóval türelem, és gyakorlat teszi a mestert. Sok sikert és sok boldogságot!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 07., 10:46; Megválaszolva: 2010. július 08., 10:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés