Ejakuláció késleltetés

Tisztelt doktor Úr/Nő! Első komolyabb párkapcsolatomban vagyok pár hónapja, ezen a téren tehát tapasztalataim hiányosak. Az intim együttlétek során (amely behatolást egy alkalommal vont magával, akkor is alkohol által csökkentve a feszültségét, így problémamentességet élvezve) olyan magad szintű érzékenységet, izgalmi állapotot tanúsítok, hogy az ejakuláció pillanatokon belül bekövetkezik. A kérdésem szempontjából a felvezetés kissé irreleváns, hiszen elsősorban a korai magömlés lehetséges gyors kezelése felől érdeklődnék. A lidokain krém használata az ideiglenes esetleges érzéstelenedés/zsibbadás hatásán kívül okozhat valamilyen mellékhatást? Nagy hatással van a merevedésre? Nem tartja őrdögtől valónak, hogy gyengébb nyugtatókat kipróbáljak esetleg, az alkohol hatását ismerve? Licokaint nem tartalmazó egyéb, a piacon kapható " késleltető" krém természetesen hatástalan volt. Fiatal, tapasztalatlan létem ellenére megnyugtatna, ha a korai magömlés kezelésére, enyhítésére léteznének alkalmazott kezelések, akár különböző "gyógyszerek", akár spray-k, krémek formájában. Válaszát előre is köszönöm. Tosztelettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza korai magömlés témában

A Lidokain krém használata nincs hatással a merevedés minőségére. Nyugtatók használatát nem javaslom. Amennyiben panaszok továbbra is fennállnak, javaslom urológiai szakrendelésre keresését, Ahol tudnak gyógyszeres segítséget nyújtani a problémájára.

Kérdés: 2019. február 26., 21:12; Megválaszolva: 2019. március 08., 13:33
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Korai magömlés
Jónapot Doktornő! Azt szeretném meg kérdezni Öntől, hogy a páromnak korai magömlése lehet mert amikor be szeretne hatolni akkor 2 perc után el...
Korai magömlés
Üdv arról szeretnék érdeklődni, hogy inkább lelki eredetű lehet vagy testi. Mivel olvastam, hogy prosztata gyulladás is okozhatja, és nekem korábbi...
Urologia merevedési probléma
Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem az lenne hogy a páromnál tavaly márciusban kiderült 33 évesen hogy here rákja van, megműtöték sem a vérében nem...
Sexuális probléma
Tisztelt doktor úr! Olyan problémával fordulok önhöz hogy körülbelül 3éve kezdődött a probléma a sexuális életem terén. Sajnos nagyon gyorsan...
Sexuallitás
Tisztelt doktor úr! az érdekelne, hogy korai magömlés ellen jó e, és hogyan hat a andriol testocaps készítményű gyógyszer? mennyire megfelelő? ...