• Ejakuláció késleltetés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr/Nő! Első komolyabb párkapcsolatomban vagyok pár hónapja, ezen a téren tehát tapasztalataim hiányosak. Az intim együttlétek során ( amely behatolást egy alkalommal vont magával, akkor is alkohol által csökkentve a feszültségét, így problémamentességet élvezve ) olyan magad szintű érzékenységet, izgalmi állapotot tanúsítok, hogy az ejakuláció pillanatokon belül bekövetkezik. A kérdésem szempontjából a felvezetés kissé irreleváns, hiszen elsősorban a korai magömlés lehetséges gyors kezelése felől érdeklődnék. A lidokain krém használata az ideiglenes esetleges érzéstelenedés/zsibbadás hatásán kívül okozhat valamilyen mellékhatást? Nagy hatással van a merevedésre? Nem tartja őrdögtől valónak, hogy gyengébb nyugtatókat kipróbáljak esetleg, az alkohol hatását ismerve? Licokaint nem tartalmazó egyéb, a piacon kapható " késleltető" krém természetesen hatástalan volt. Fiatal, tapasztalatlan létem ellenére megnyugtatna, ha a korai magömlés kezelésére, enyhítésére léteznének alkalmazott kezelések, akár különböző "gyógyszerek", akár spray-k, krémek formájában. Válaszát előre is köszönöm. Tosztelettel

        Dr. Papos István válasza a korai magömlés témában

        A Lidokain krém használata nincs hatással a merevedés minőségére. Nyugtatók használatát nem javaslom. Amennyiben panaszok továbbra is fennállnak, javaslom urológiai szakrendelésre keresését, Ahol tudnak gyógyszeres segítséget nyújtani a problémájára.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. február 26., 21:12; Megválaszolva: 2019. március 08., 13:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: