• fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot! Rendszeresen szedek Jangee fogamzásgátlót. Az utolsó tablettát péntek reggel vettem be, viszont szombat este szexuálisan együtt voltam a barátommal (az aktus időben meg lett szakítva). A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e kikérnem esemény utáni tablettát vagy a fogamzásgátló hatása még érvényes volt, mikor az aktus történt? Előre is köszönöm a választ!

        Dr. Kiss György válasza a fogamzásgátlás témában

        Tisztelt Hölgyem! Levele alapján kevés a valószinüsége, hogy fogantatás történhetett. Ha nagyon biztos akar lenni a dolgában, akkor az esemény utáni tabletta bevétele hétfőn még hatásos lehet. A rendszeres, nagyjából azonos időben történő fogamzásgátló tabletta bevételében bármi zavar lépne fel, akkor a kimaradt tabletta bevétele mellett azokban a napokban gumi óvszer használata is ajánlott. Üdvözlettel: dr.Kiss. PS: röviden: a csaknem 48 óra miatt nehezen itélhető meg a tabletta hatásossága, de a megszakitott aktus helyes volt.


        Kérdés: 2019. január 20., 10:55; Megválaszolva: 2019. január 20., 17:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktornő.Voltam vizsgálatokon.Az eredményeim jók.Mint előzö üzenetemben is írtam:az a gondom,hogy van erekcióm de nem elég jó és tartós.A hosszabb előjátéknál mire aktusra kerül a sor csökken.És a nemi vágy is,először emelkedik...
        Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem a következő lenne: múlt héten szerdán betegség miatt kihánytam a fogamzásgátlót(Lindynette),ami a levél utolsó hetén volt, a betegtájékoztatóban pedig azt írták, hogy pótoljam 12órán belül(amit...
        Tisztelt Doktor Úr! Zsolt vagyok. A tanácsára lenne szükségem nőgyógyászati szempontból. A napokban történt velem egy dolog és tartok attól hogy amit tettem az terhességhez vezethet. Előváladékozott a nemiszervem, kimentem a konyhába a...