Mennyire súlyos a leirt tünetem és kell-e műteni

Az angiographiás rekonstrukciós felvételek bal oldalon a sinus sigmoideusban trombus ábrázolódi CT nyaki erek vizsgálatán voltam, melyben az alábbiakat irják.: A trombus a bal oldali véna jugularisban végig megfigyelhető főleg ventralisan a felső harmadban csaknem a lument felére csökkenti, még az alsó harmadban is jelentős szűkületet okoz. Az orvosom még nem mondott semmit, kérném, hogy irják meg, hogy fontos és szükséges-e a műtét, vagy 3esetleg más kezeléssel megoldható. Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza érsebészet témában

Tisztelt Kérdező!

Nem műtét szükséges, hanem tartós antikoagulálás, véralvadásgátló kezelés és részletes kivizsgálás, hogy miért alakult ki a vérrög. Keressen fel mihamarabb ideggyógyászati szakrendelést!

Kérdés: 2011. január 20., 06:03; Megválaszolva: 2011. február 28., 20:31
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus